TRANSPORT

SHËRBIMET MË TË MIRA TË DËRGESAVE

SHËRBIMET TONA

Shpërndarje pakosh

T.N.T. Express Albania organizon tërheqjen e dërgesave postare tek adresa e derguesit gjatë 7 ditëve të javës dhe 24 orë. Shpërndarja e pakove kryhet brenda 24 orëve brenda Tiranës dhe 48 orë në rrethe, me mbulim 100% të territorit shqiptar.

Shpërndarje dokumentash & zarfe

T.N.T. Express Albania organizon tërheqjen e dërgesave postare nga adresat dërguese të institucioneve të ndryshme bankare, shtetërore dhe të tjera private, brenda 1 ore nga kërkesa e klientit dërgues. Shpërndarja e zarfave kryhet brenda ditës ne raste urgjente, brenda 24 orëve brenda Tiranës në raste normale dhe 48 orë në rrethe, me mbulim 100% të territorit shqiptar.

Dërgesa të mëdha & Ngarkim – Shkarkim

T.N.T. Express Albania ju vjen në ndihmë me shërbimin e transportit të ngarkesave të mëdha. Këtu përfshihen transporte me furgona apo kamiona brenda të gjithë Shqipërisë, me mbulim 100% të territorit. Bashkangjitur këtij transporti mundësohet edhe shërbimi i ngarkim - shkarkimit, në kërkesë të klientit..

Gjurmo dërgesën

Vendosni numrin e dërgesës:

CFARË OFROJMË TJETËR

Mbulim Global

Posta TNT Express Albania ju ofron mundësimin e shpërndarjes së dërgesave në cdo vend të botës, me cmimet më konkurruese në treg! Porosia juaj arrin e sigurt dhe në kohë!

Shërbime Doganore

Ju pershtatemi dhe ofrojme sherbimin me te mire per ju, aq lehte sa do tiu ofronim nje filxhan kafe!Ne ofrojmë një gamë të gjerë suporti doganor për proçese zhdoganimi standarte si edhe proçese zhdoganimi jo-rutinë. Duke siguruar që zhdoganimi të jetë një proçes i qetë dhe efikas, ne sigurojmë që dërgesat tuaja të mbërrijnë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Magazinim Falas

Kompania jonë ofron magazinim të dërgesave deri në 1 javë, në rastet kur pritësi nuk mund të marri porosinë në afatin e paracaktuar. Dërgesa juaj do të qëndrojë në statusin e magazinimit deri në ri-planifikim të shperndarjes.

photo-1512909006721-3d6018887383

RRETH NESH

Posta T.N.T. Express Albania operon në tregun shqiptar që prej vitit 2005. Me një staf profesional dhe një numër të madh automjetesh në përdorim, T.N.T Express Albania është një nga shërbimet postare më të mëdha në Shqipëri.

  • Mbulon me sherbim postar 100% të të gjithë territorit shqiptar dhe 100 % të popullsisë
  • Ka 30 makina, 25 motoçikleta dhe 95 korrier , Shperndares ne gjithe Shqiperine
  • Shërbimi postar "Door to Door" i T.N.T Express Albania Shpk është një nga shërbimet më të sakta dhe korrekte të ofruara ndonjëherë ne Shqiperi
Shpejtesi 100%
Ndjekja 100%
Siguri 100%
Transparence 100%

LAJMET MË TË FUNDIT