photo-1512909006721-3d6018887383

SHËRBIMET POSTARE

SHERBIMET 1 - Tarifat-e-reja-TNT
SHERBIMET 2 - Sherbime-TNT-2

SHERBIMI EXPORT EXPRESS (DOKUMENT, JODOKUMENT)

SHERBIMET 3 - EXPRESS1
SHERBIMET 4 - EXPRESS2

Formula e Perllogaritjes se Peshes Volumetrike:

1)– Cmb ( Meter cub) x200 = Pesha Volumetrike

2)– Gjatesi x Gjeresi x Lartesi ne cm / 5000 = Pesha Volumetrike

Note: Per cdo rast krahasohet pesha Volumetrike me ate Reale dhe cmimi akordohet per peshen qe rezulton me e larte.